Hvad er CS 2

Counter-Strike er en serie af klassiske skydespil, hvor man spiller på to hold. 

I Counter-Strike: Global Offensive, også kendt som CS 2 eller bare CS, spiller man på hold, hvor terrorister og anti-terrorister (en form for specialstyrke), kæmper imod hinanden.


Spillet er et såkaldt first-person shooter spil, hvor man “styrer” en figur, på et af holdene. Her gælder det så om ét af følgende scenarier; enten skal der befries gidsler eller også skal der placeres en bombe – forstået som en terrorhandling. Og her er det så afgørende hvilket hold man er på, alt efter hvilken rolle man bør indtage. Enten er du på holdet der skal placere bomben, eller også er du på holdet der skal sørge for at undgå bombens placering.


Når der spilles eSport i CS 2, der er det nyeste spil i serien, spiller man på to hold af fem mand, hvor man enten er terrorister eller anti-terrorister. Målet er så at klare sig bedre end modstanderen og sørge for at likvidere sine modspillere, imens man strategisk og målrettet hjælper sine medspillere på vej mod samme mål.


Oftest spilles der flere runder, som eksempelvis kan beskrives som “bedst ud af tre” og holdene skiftes så mellem at være terrorister og anti-terrorister.


CS:GO Intro